ادعای سیل ساختگی وزارت نیرو برای خوزستان اشتباه است و علت سیل سال ۹۸ تغییر اقلیم، بارشهای فراوان و قطع درختان زاگرس بود. اغلب کارخانههای مهم فولادی در شهرهای کویری بنا شده است.
کانال خبر فوری به نقل از یوسفی، نماینده مردم اهواز در مجلس، نوشت: «سال ۹۸ شاهد سیل خودساخته وزارت نیرو بودیم؛ میخواستند بگویند خوزستان آب مازاد دارد و آن را انتقال بدهند. کجای دنیا ۲۵ شرکت فولادی در کویر احداث میکنند و بعد آب را هزاران کیلومتر انتقال میدهند که آنجا را آباد کنند؟»
مژگان جمشیدی، فعال و خبرنگار محیط زیست، در تماس تلفنی با فکتیار درباره ادعای یوسفی، نماینده اهواز، مبنی بر سیل ساختگی وزارت نیرو در سال ۹۸ گفت: «این صحبت نماینده مجلس ناآگاهانه است و این جای تاسف دارد که نماینده مجلس از شهرش ناآگاهی دارد. من خود منتقد سازمان محیط زیست و وزارت نیرو هستم؛ ولی آیا نماینده مجلس از آمار بارشهای سال ۹۸ که منجر به وقوع سیل شد مطلع نیست؟ آیا ایشان واژه تغییر اقلیم را نشنیدهاند؟ آیا ایشان مسائل تخریب جنگلها در زاگرس و مناطق بالادست را نمیداند که باعث بروز سیل شد؟ موضوع انتقال آب از سرشاخههای کارون از سال ۹۸ شروع نشده و مربوط به حدود سه دهه قبل است. بحث طرحهای انتقال آب در دو دهه گذشته شروع شد. از سه دهه گذشته موضوع سد سازیها و در دهه ۹۰ موضوع انتقال آب توسط دولت رسمیت پیدا کرد. انتقال آب از سرشاخه رود ونک که جدیدترین موضوع است مربوط به سال ۹۶ است که عیسی کلانتری با انتقال آب آن به شهر رفسنجان موافقت کرد و اداره اطلاعات اصفهان در یکی دو سال گذشته از سازمان محیط زیست و عیسی کلانتری شکایت کرد و پس از آن کلانتری عقبنشینی کرده و انتقال آب از رود ونک به رفسنجان را ممنوع کرد. در کل موضوع سیل ساختگی توسط وزارت نیرو مانند یک لطیفه میماند و بیان آن توسط نماینده مجلس بسیار عجیب است.»
علیرضا نائینی، فعال اجتماعی در صفحه اینستاگرام خود بر اساس یک کار تحقیقی به بحران آب خوزستان اشاره کرده و نوشت: «استان خوزستان با دارا بودن یک سوم آبهای شیرین کشور، به دلیل فاجعه مدیریتی در سالهای متمادی دچار بزرگترین بحران زیستمحیطی شده است. احداث سدها، انتقال آب از سرچشمه کرخه و کارون به فلات مرکزی و برداشتهای غیرمجاز باعث پایین آمدن دبی رودخانهها در پاییندست و بازگشت آب دریا به حریم رودخانه کارون شده و عملا آب کارون که عمده آب خوزستان است در جنوب غرب استان غیر قابل استفاده برای کشاورزان و بخش شهری است.»
کانال تلگرامی «آیا میدانید؟» با انتشار یک ویدیو نشان داد نماینده اهواز در ۱۹ سال قبل درباره انتقال آب کارون به شهرهای یزد، کرمان، اصفهان، قم و محلات هشدار میدهد و میگوید: «انتقال آب برای مصارف صنعتی در فلات ایران، موجب خشک شدن جلگه پرآب خوزستان خواهد شد.»
در ادامه ادعاهای مجتبی یوسفی، نماینده مردم اهواز، در مورد شرکتهای احداثی فولاد در کویر، طبق معرفی شرکتهای فولادی در استان اصفهان توسط سایت تخصصی آهن ملل، این استان ۳۰ کارخانه فولاد و پروفیل فعال دارد.
کارخانه فولاد مبارکه اصفهان
کارخانه ذوب آهن اصفهان
کارخانه امیرکبیر کاشان
فولاد کویر کاشان
فولاد کیان کاشانفولاد سبا
شرکت پروفیل فولادی اصفهان
فولاد قائم پروفیل رازی
فولاد ماهان سپاهان
شرکت پروفیل رازی اسپادانا
شرکت جهان کار اصفهان
فولاد فرم سپاهان
شرکت ایران اسپیرال
شرکت سریر صنعت امیر
نورد لوله کوثر صنعت اسپادانا
شرکت لوله و پروفیل کاوه کشاورز
صبا فولاد منظومه
فولاد اصفهان
شرکت مهیار پروفیل سپاهان
شرکت پروفیل آسیا
فولادگستر حداد
فولاد آلیاژی اصفهان
اصفهان در
گروه صنعتی آبانگان
گروه صنعتی نیکان پروفیل
مجتمع فولاد کیمیا
پروفیل پایا اصفهان
فولاد کوهپایه
فولاد علویجه
گروه صنعتی سپاهان
در معرفی دیگر از سایت تخصصی آهن ملل تعداد شرکتهای فولاد در استان کرمان، ۱۰ کارخانه فعال در این استان است.
فولاد زرند ایرانیان
فولاد مشیز بردسیر
ذوب آهن و نورد کرمان
فولاد بوتیای ایرانیان
فولاد سیرجان ایرانیان
شرکت معدنی و صنعتی گل گهر
توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه
جهان فولاد سیرجان
احیاء استیل فولاد بافت کرمان
سیرجان حدید جنوب
آب و هوای استان اصفهان از نوع بیابانی است که وجود رشته کوههای زاگرس در قسمت غرب آن مانع نفوذ رطوبت به نواحی مرکزی و شرق استان می گردد. از طرفی وجود نواحی پست و کویری شرق استان، هوای بخش وسیعی از آن را تحت تاثیر خود قرار می دهد .
استان کرمان در کنار کویر بیانتهای خود و زیباییهای کویر از مناطق خاص ییلاقی و چشماندازهای زیبای زمینشناسی نیز برخوردار است. در این منطقه میتوان چشماندازهایی را دید که در دیگر نقاط کمتر یافت می شود. تپه یا رشتهکوههای ماسهای (تلماسه) كه بر اثر وزش باد و جابهجا شدن ماسهها پدید آمده و شكل و اندازه آنها بر اثر وزش باد مدام در حال تغییر است؛ از جذابترین اشکال ژئومورفولوژی استان کرمان به شمار میروند. آب و هوای كویر برای نیمی از سال مطلوب است و کوهستانهای استان نیز برای نیمی دیگر از سال. کویر شهداد همواره جاذب محققین، پژوهشگران و عاشقان طبیعت است.
Wow, marvelous weblog structure! How long have you
been blogging for? you made blogging glance easy. The entire glance of your web site is wonderful, as neatly as the content material!
You can see similar here dobry sklep