در پی جلسه بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۲، یکی از نمایندگان مجلس از حذف مالیات خانههای لوکس خبر داد.
همچنین عضو هیات رئیسه مجلس در ادامه این موضوع گفتوگو با خبرگزاری خانه ملت اذعان کرد: «باید توجه شود هنوز بند مربوط به مالیات خانههای لوکس تعیین تکلیف نهایی نشده است لذا با توجه به ابهاماتی که درخصوص این بند وجود داشت، رئیس جلسه دستور ارجاع آن را به کمیسیون تلفیق برای بررسی مجدد داد.
توضیحات محمدمهدی مفتح در خصوص مالیات خانههای لوکس
فکتیار در تماس تلفنی با محمدمهدی مفتح، نمایندهای که پیشنهاد حذف مالیات واحدهای مسکونی از لایحه بودجه ۱۴۰۲ را مطرح کرد، این موضوع را پیگیری کرد.
مفتح در خصوص حذف مالیات واحدهای مسکونی لوکس اعلام کرد بند ذ- تبصره ۶ از لایحه بودجه برای رفع ابهامات به کمیسیون تلفیق ارجاع داده شده است و حذف نشده است.
وی در ادامه توضیحات خود در تماس تلفنی فکت یار افزود: «نظر من حذف مالیات واحدهای مسکونی لوکس از لایحه بودجه بود، چون تا بودجه ۱۴۰۲ تصویب و ابلاغ شود و به مرحله اجرا برسد، چندماه زمان میبرد و ممکن است این بند از بودجه زمان کافی برای اجرا نداشته باشد. پیشنهاد من این بود که مالیات واحدهای مسکونی از این بند حذف شود و در طی سال به صورت یک قانون مالیاتی دقیق تصویب شود تا به صورت دائمی اجرا شود؛ نه اینکه فقط یک سال اجرا شود و سال بعد فراموش شود.»
توضیحات یکی از نمایندگان استان تهران
فکتیار برای بررسی بیشتر این ادعا با یکی از نمایندگان مجلس گفتوگو کرد. این نماینده شهر تهران گفت: «آقای مفتح پیشنهاد حذف عبارت “واحدهای مسکونی” را در صحن مطرح کرد که با آن موافقت شد؛ اما مسئله اینجاست که مالیات وارد بر زمین و ویلا همچنان برقرار است. حذف یک عبارت باعث بهمریختگی و ابهام بند ذ-تبصره ۶ شد؛ بههمین دلیل کل تبصره رای نیاورد و برای بازنویسی به کمیسیون تلفیق ارجاع داده شد. »
گزارش«ساترا ردیفی در بودجه ۱۴۰۲ ندارد» را اینجا بخوانید.
همچنین عضو هیات رئیسه مجلس در ادامه این موضوع گفتوگو با خبرگزاری خانه ملت اذعان کرد: «باید توجه شود هنوز بند مربوط به مالیات خانههای لوکس تعیین تکلیف نهایی نشده است لذا با توجه به ابهاماتی که درخصوص این بند وجود داشت، رئیس جلسه دستور ارجاع آن را به کمیسیون تلفیق برای بررسی مجدد داد.»
- خبرگزاری فارس ادعا کردهاست که طلبهها به دنبال کار دولتی هستند و امام جماعت شدن اولویت آخرشان است؛ مرکز پژوهشها نیز اعلام کردهاست حدود ۵۳ درصد مساجد امام جماعت ندارد
- بیش از ۹۰ درصد نیروگاههای تولید برق ایران گاز مصرف میکنند، در حالی که میانگین جهانی کمتر ۲۵ درصد است
- براساس گزارش آماری موسسه گالوپ در سال ۲۰۲۴، ایران از نظر شادکامی از میان ۱۴۳ کشور، در جایگاه صدم است