اخیرا کابری در توییتر نوشته است که دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی ملزم به نصب و استفاده از خدمات پلتفرم ایرانی آیگپ شدهاند.
«احمد حیدری» سخنگوی دانشگاه آزاد در تاریخ 29 اردیبهشت ماه ضمن اعلام این خبر که در دانشگاه آزاد نیز تصمیم گرفته شده که پاسخ به درخواست دانشجویان از طریق پلتفرمهای داخلی به دانشجو ارائه شود به خبرگزاری ایسنا گفت: دانشجویان مجبور به نصب برنامه پیامرسان «آیگپ» نیستند و میتوانند این برنامه را نصب نکنند. دانشجو میتواند با عدم نصب برنامه، از گزینه ارسال پیامک استفاده کند که در این صورت برایشان هزینه خواهد داشت.
اگر دانشجو شیوه پیامک را انتخاب کند، باید برای دریافت پاسخ، راههای دیگر را انتخاب کند. به عنوان مثال با مراجعه حضوری یا ایمیل کارهای خود را پیگیری کند.
اما با بررسی فکتیار مشخص شد، سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد اسلامی، برای ورود به سامانه از دانشجویان میخواهد کد تایید دومرحلهای را از طریق پیامرسان آیگپ دریافت نماید، و هیچ گزینه دیگری برای ارسال کد تایید دومرحلهای از طریق پیامک وجود ندارد. (فیلم در ادامه)
همچنین در گفتگوهای دیگر ایسنا با دانشجویان مشخص شد، طی چند وقت اخیر پیامی مبنی بر الزام در نصب این برنامه ازسوی سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد دریافت کردهاند؛ به عنوان مثال، در متن ارسال شده به یکی از مخاطبان ایسنا که از دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی۹۸ دانشگاه آزاد است، آمده:
«جناب آقای/ سرکار خانم…
با توجه به عدم تایید شماره تماس شما در سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد اسلامی جهت بررسی و تطبیق پرونده تحصیلی خود در اسرع وقت از طریق لینک زیر اقدام نمایید.”
پس از این پیام نیز یک لینک برای نصب برنامه آیگپ درج شده است.»
همچنین نمونه ای دیگر از پیامهای ارسالی داشگاه آزاد به دانشجویان که برای انجام امور دانشجویی آنها را با قراردادن لینک آیگپ، به سمت نصب این پلتفرم سوق میدهد.
اما در بررسی های انجام شده توسط فکتیار، مشخص شد سرشماره «10004427» که به دانشجویان پیامک ارسال می کند مربوط به پیامرسان آیگپ است.