بر اساس گزارش سایت رسمی مولوی عبدالحمید و گفتگو با یکی از مقامات دارالعلوم زاهدان، امام جمعه اهل تسنن زاهدان، از طالبان حمایت کرده و نصرت خدا را همراه آنها دانسته است. او ریشه طالبان را مردمی خوانده و هدف طالبان را برپایی حکومت بر اساس دین و شریعت اسلام بیان کرده است.
سایت خبری انتخاب به تاریخ 22 مرداد در یک گزارش مدعی شده که مولوی عبدالحمید در نماز جمعه گفته است: «پیشرویهای گسترده و سریع طالبان که بخشهای زیادی از افغانستان را به تصرف خودشان درآوردهاند بیانگر این است که این حرکت ریشۀ مردمی دارد و از نصرت خدا و حمایتهای مردمی برخوردار است. بزرگترین مشکلاتی که جهان معاصر با آن مواجه است نادیدهگرفتن واقعیتهاست. «طالبان» مانند دیگران جزو واقعیتهای افغانستان هستند که قربانی و مبارزۀ جهادی این جنبش سبب شد اشغالگران غربی که از راههای دور به این کشور آمده بودند، افغانستان را ترک کنند.»
به گزارش سایت رسمی مولوی عبدالحمید، امام جمعه اهل تسنن زاهدان، وی در مراسم نماز جمعه درباره اتفاقات اخیر افغانستان گفت: «پیشرویهای گسترده و سریع طالبان که بخشهای زیادی از افغانستان را به تصرف خودشان درآوردهاند بیانگر این است که این حرکت ریشۀ مردمی دارد و از نصرت خدا و حمایتهای مردمی برخوردار است. هدف طالبان افغانستان آنگونه که خودشان مطرح میکنند «اجرای شریعت اسلام و سیرۀ حضرت رسول صلیاللهعلیه وسلم» و حکم «بما أنزل الله» است. بنده به جرأت میگویم و حاضرم سوگند هم بخورم که در تمام دنیا هیچ نظام و حُکمی بهتر از حکم قرآن و سیرۀ پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوسلم نیست. لذا این هدف و خواستۀ طالبان برای تمام احزاب و گروهها و مردم افغانستان که مسلمان و اهل دین هستند و برای تمام مسلمانان و کشورهای اسلامی همسایه قابل درک است.»
همچنین یکی از مقامات دارالعلوم زاهدان در گفتگو با فکتیار گفت: «مولوی عبدالحمید صحبت به حقی داشتند. خیلی از شبکههای خبری درباره طالبان شایعه میکنند. بسیاری از علمای اهل سنت در مناطق شرقی ایران، فارقالتحصیل هند، پاکستان و افغانستان هستند. طالبان امروز با طالبان گذشته فرق کرده است. بسیاری از اشتباهاتی که در گذشته انجام میشد، توسط گروههای خلقی و مغرضین بوده و بهنام طالبان تمام میشد. واقعیت این است آن چهرهای که در شبکههای اجتماعی از طالبان نشان میدهند درست نیست. طالبان دو گروه است؛ یک گروه سربازها و جوانکهایی هستند که در خط مقدم حضور دارند و بی تجربه هستند و ممکن است اشتباه کنند. یک گروه هم سران و مقامهایی هستند که قدرت در اختیارشان است و انسانهای مخلصی هستند. آنها فقط یک چیز میخواهند و آن هم حکومت اسلامی است. موضوع محدود کردن بانوان مربوط به طالبان نیست و فرهنگ مردمان افغانستان است و حتی قبل از ظهور طالبان زنها شناسنامه نداشتند و از تحصیل محروم بودند. ولی طالبان به همه آزادی میدهد حتی به زنها بیشتر از اروپا آزادی میدهد ولی در چهارچوب شریعت و اسلام. طالبان از همه مقامات و مردم دعوت کرده به کشور بازگردند و در اداره افغانستان مشارکت کنند. تجاوز به زنها و کودکان و سرقت اموال مردم دستور و خواست طالبان نیست و طالبان با این رفتارها مخالف است.»