بررسیها نشان میدهد که اولا طبق پایگاه داده زندانیان (WPB)، مجموع زندانیان زن جهان 740 هزار نفر است که از این تعداد حدود 211 هزار نفر (یکسوم) در آمریکا هستند (چین و برزیل و روسیه در رتبههای بعدی هستند). ثانیا طبق گزارش واشنگتن پست از سال 2015 تا سال 2020، 250 نفر زن توسط پلیس امریکا به قتل رسیدهاند. لازم به ذکر است که در مواردی مانند امید به زندگی، درصد زنان هیات علمی و اشتغال و ضعیت زنان امریکایی از ایران بهتر است.
در پی اخراج ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل با رای موافق 29 کشور در برابر 8 رای مخالف شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل این موضوع از مباحث پربازدید فضای شبکههای اجتماعی توئیتر فارسی شد. به طوری که در پی اعتراض اخراج ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل علی بهادری جهرمی به تعداد زندانیان زن جهان در امریکا اشاره کردند؛ که «یکسوم زندانیان زن جهان، در امریکا زندانی هستند» (تصویر زیر).
طبق آمار اعلام شده پایگاه داده زندانیان در جهان دانشکده حقوق دانشگاه لندن (Birkbeck, University of London) تعداد زندانیان زنان در جهان 000’740 نفر میباشند (تصویر زیر). این پایگاه داده تعداد زندانیهای هر کشور را از منابع رسمی جمعآوری و منتشر میکند.
از طرفی بنابر همین پایگاه داده (WPB) آمار زندانیان زن در آمریکا در حدود 375’211 نفر است (تصویر زیر).
همچنین در یادداشتی از واشنگتن پست آمده است که از سال 2015 تا سال 2020 حدود 250 زن توسط پلیس در اماکن مختلف به قتل رسیدهاند (تصویر زیر).
علاوه بر این در پایگاه داده واشنگتن پست آمده است که در امریکا از سال 2015 تا کنون بیش از 000’8 نفر قرباتی توسط پلیس و شلیک گلوله به قتل رسیدهاند که از این تعداد 358 زن و 68 زن سیاه پوست آمریکایی و 13 قربانی زیر 18 سال در ایالتهای مختلف ثبت شدهاند.
بنابراین طبق بررسیهای انجام شده ادعای علی بهادرمی جهرمی مبنی بر یکسوم زندانیان زن جهان در امریکا هستند و از سال 2015 تا 2020 دستکم 250 زن با شلیک پلیس آمریکا کشته شدهاند درست میباشد. اما علی بهادری جهرمی فقط به چند مورد و به صورت گزینشی از وضعیت زنان آمریکا را منتشر کرده است. به طوری که در پایگاه ورلدومتر آمده است که امید به زندگی در زنان امریکا 81 سال است و امید به زندگی زنان ایرانی 78سال است.