دکتر محمد حاتمی، رئیس سازمان نظام روانشناسی مشاوره ایران در تاریخ ۱۹ شهریور ۱۴۰۰ به فکتیار گفت: طبق “بند ج ماده ۱۰۲ قانون برنامه ششم توسعه کشور”، دولت موظف به ایجاد مزایای بیمههای پایه و تکمیلی برای خدمات مشاوره و روانشناسی بوده؛ اما تا به امروز انجام نشده است. البته برخی از بانکها و نیروهای مسلح امکان استفاده از بیمههای پایه و تکمیلی جهت خدمات مشاوره و روانشناسی را برای جامعه هدف خود فراهم میآوردند؛ ولی تاکنون این امکان برای “عموم مردم” فراهم نشده است.
رضا پورحسین، قائم مقام معاون سیمای رسانه ملی، در صفحه شخصی خود در توییتر با انتشار پستی نوشت:
“چرا بیمهها به افرادی که برای روان درمانی به روانشناسها مراجعه میکنند، کمکی نمیکنند؟ افراد زیادی نیاز به جلسات رواندرمانی دارند.
پست رضا پورحسین مبنی بر عدم پوشش خدمات مشاوره توسط بیمهها در توییتر
وی در ادامه در توییت دیگری نوشت:
مشکلات و رنجهای روانی باید در موقع خودش درمان شوند وگرنه گرفتاریهای زیادی را در زندگی فردی و اجتماعی مردم ایجاد میکنند.
بیمهها “باید” به کسانی که نیازمند رجوع به روانشناس متخصص و دارای پروانه هستند، کمک کنند.
به گزارش چابک آنلاین، در تاریخ ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ حمید پورشریفی، بازرس انجمن روانشناسی ایران گفت: به غیر از برخی از بانکها و مراکز خاصی که خود خدمات روانشناسی را مورد پوشش قرار میدهند، در شرایط عادی خدمات روانشناسی تحت پوشش بیمه پایه و تکمیلی نیست.
وی افزود: خدمات روانشناسی همانند سایر خدمات پزشکی در مدت کوتاه انجام نشده و تنها درمان دارویی نیست بلکه حداقل ۱۰ یا ۲۰ جلسه فرد بیمار به پزشک مراجعه میکند و در هر جلسه حداقل ۴۵ دقیقه زمان میبرد و یک چنین درمانی با توجه به هزینهای که ایجاد میکند برای خیلی از افراد مقدور نیست.
همچنین دکتر محمد حاتمی، رئیس سازمان نظام روانشناسی مشاوره ایران در تاریخ ۱۹ شهریور ۱۴۰۰ در گفتگو با خبرنگار فکتیار با اشاره به اینکه دریافت خدمات مشاوره یکی از نیازهای مهم جامعه، به ویژه در این ایام که کرونا علاوه بر سلامت جسمی، سلامت روح و روان مردم را هم هدف قرار داده محسوب میشود گفت: طبق “بند ج ماده 102 قانون برنامه ششم توسعه کشور” دولت، موظف به ایجاد مزایای بیمههای پایه و تکمیلی برای خدمات مشاوره و روانشناسی بوده؛ اما تا به امروز انجام نشده است.