دفتر روابط عمومی و امور بینالملل دیوان محاسبات در تاریخ ۲۰ مهر ۱۴۰۰، خلاصه گزارش تفریغ بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور، توسط رئیس کل دیوان محاسبات کشور در صحن علنی مجلس قرائت شده است.
در بخشی از این گزارش آمده: « از حدود ۱۳۰۰۰ داروخانه فعال در سراسر کشور، مؤسس ۸۱۲ داروخانه، از کارکنان بخش دولتی و نهادهای عمومی غیردولتی بوده و مؤسس ۲۲۱ داروخانه نیز از کارمندان شاغل در پستهای حاکمیتی سیاستگذاری هستند.
صفحه رسمی سایت خبری دیدهبان ایران در توییتر با انتشار پستی در تاریخ ۲۱ مهر ۱۴۰۰ نوشت:
«هزار مقام دولتی داروخانه دارند!»
در بررسیهای انجام شده از داروخانههای سراسر کشور ملاحظه شد که از حدود ۱۳ هزار داروخانه فعال در سراسر کشور، موسس ۸۱۲ داروخانه از کارکنان بخش دولتی و نهادهای عمومی غیردولتی بوده و موسس ۲۲۱ داروخانه نیز از کارمندان شاغل در پستهای حاکمیتی هستند.
توییت صفحه رسمی دیدهبان ایران مبنی بر داروخانههایی که توسط کارکنان بخش دولتی تاسیس شده
دیدهبان ایران نیز این خبر را در سایت خود نیز منتشر کرده و نوشته: در بررسیهای انجام شده از داروخانههای سراسر کشور ملاحظه شد که از حدود ۱۳ هزار داروخانه فعال در سراسر کشور، موسس ۸۱۲ داروخانه از کارکنان بخش دولتی و نهادهای عمومی غیردولتی بوده و موسس ۲۲۱ داروخانه نیز از کارمندان شاغل در پستهای حاکمیتی هستند.
به گزارش دفتر روابط عمومی و امور بینالملل دیوان محاسبات در تاریخ ۲۰ مهر ۱۴۰۰، خلاصه گزارش تفریغ بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور مستند به اصل (۵۵) قانون اساسی و ماده (۲۱۹) آییننامه داخلی به عنوان سی و دومین گزارش تفریغ بودجه پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در نشست علنی روز سهشنبه ۲۰ مهرماه ۱۴۰۰ مجلس شورای اسلامی توسط دکتر مهرداد بذرپاش، رئیس کل دیوان محاسبات کشور، قرائت شد.
بذرپاش در بخشی از سخنرانی خود در صحن علنی مجلس شورای اسلامی گفت: این گزارش شامل حسابرسی بیش از ۳۷۰۰ دستگاه اجرایی، بررسی و تلفیق بیش از ۶۸۰۰ گزارش حسابرسی و عملکرد تبصرههای ماده واحده قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور، بررسی گزارشهای تلفیقی تعداد ۲۷۲ تبصره، بند و جزء در کارگروه فنی و حقوقی، گزارش تفریغ ماده واحده و تبصرههای ذیل آن میباشد که در ۷۶۲ صفحه تهیه و در هیات عمومی دیوان محاسبات کشور به تصویب رسیده است.
گفتنی است در انتهای این صفحه اینترنتی متن کامل خلاصه گزارش تفریغ بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور در قالب فایل PDF منتشر گردیده است.
این خلاصه در قالب ۵۸ صفحه تهیه گردیده که در صفحات ۳۷ و ۳۸ به موضوع تعارض منافع در صدور مجوز اشاره شده است:
“بررسیهای انجام شده از وضعیت تعارض منافع در صدور مجوزها نشان میدهد در موارد متعددی. اشخاص مؤثر در صدور مجوزها و شاغل در پستهای حاکمیتی از رانت و منافع ویژه برخوردار شدهاند. برای نمونه بررسیهای انجام شده از داروخانههای سراسر کشور ملاحظه گردید از حدود ۱۳۰۰۰ داروخانه فعال در سراسر کشور، مؤسس ۸۱۲ داروخانه از کارکنان بخش دولتی و نهادهای عمومی غیردولتی بوده و مؤسس ۲۲۱ داروخانه نیز از کارمندان شاغل در پستهای حاکمیتی سیاستگذاری، صدور مجوز و نظارت بر امور دارو است. همچنین تعداد ۱۷۷ نفر از شاغلین بخش دولتی نیز به عنوان مسئول فنی در سایر داروخانهها اشتغال دارند که ۶۶ نفر از آنها از پرسنل شاغل در دستگاههای حاکمیتی هستند. لذا ضروری است تمهیدات الزم در راستای رفع تعارض منافع در تمامی موارد صدور مجوزها، اتخاذ گردد.”
متن کامل خلاصه گزارش تفریغ بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور در قالب فایل PDF